Διώνη

Διώνη. Αρχιτεκτονική και πολυτέλεια, ένα βήμα από τη θάλασσα.

Ο Όμιλος Οικοδομικών Επιχειρήσεων Δ. ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ Α.Ε. με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές ακινήτων υψηλών προδιαγραφών και τεχνικών έργων ολοκληρώνει στο τέλος του 2009, ένα μοναδικό οικιστικό έργο στην κοσμοπολίτικη Χαλκιδική.

Ανάμεσα στη Χανιώτη και το Πευκοχώρι μία νέα πρόταση για παραθεριστικές κατοικίες προσκαλεί τους λάτρεις της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, της αρμονίας και της φύσης. Ένα νέο συγκρότημα, συνολικής έκτασης εννέα (9) στρεμμάτων μπροστά στη θάλασσα με ιδιωτική παραλία 160 μέτρων και δέκα ανεξάρτητες υπερπολυτελείς μεζονέτες, 220-240 τ.μ., με ιδιωτικό κήπο 800 τ.μ. και 2 χώρους στάθμευσης, δίνει στον όρο πολυτέλεια το πραγματικό του νόημα ταυτίζοντάς τον απόλυτα με την υψηλή αισθητική, την άρτια ποιότητα κατασκευής και το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Εδώ, η αρχιτεκτονική του σήμερα – μοντέρνα, λιτή και λειτουργική – συναντά τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές αναφορές στην πέτρα και το κεραμίδι. Η γαλήνη και η ανεξαρτησία των κατοικιών συνδυάζεται με τη συντροφιά και την εγγύτητα και η απέραντη θάλασσα σας περιμένει ένα βήμα έξω απ’ το δωμάτιο σας!