+30 2310 411 476

© 2021 Tzampazis. All Rights Reserved.
Development by The Jokers

ΒΡΥΟΥΛΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

  • Project type
    Κατοικίες - Καταστήματα - Υπόγεια parking

Η Καλαμαριά, γνωστή για το υψηλό βιοτικό της επίπεδο, όπως και για τις πολυτελείς κατασκευές που πραγματοποιούνται εκεί, απασχόλησε την κατασκευαστική «Δ.ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ Α.Ε.» για εάν μεγάλο  χρονικό διάστημα επενδύοντας ποικιλοτρόπως σε όλη την περιοχή και ειδικότερα στην νεόκτιστη πλευρά της που φέρει την επωνυμία « Αγ. Ιωάννης».  

Μια από τις επενδύσεις αυτές είναι και στην οδό Βρυούλων όπου σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο εκτάσεως πέντε (5) στρεμμάτων στην περιοχή Πόντου της Καλαμαριάς (συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Βρυούλων – Θεοφράστου – Καφαντάρη) κατασκευάστηκε υπερπολυτελές συγκρότημα τεσσάρων (4) οικοδομικών μονάδων, αποτελούμενο από εκατό (100) διαμερίσματα περίπου καθώς και καταστήματα, με υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η πρόβλεψη και φυγή όλων των κτηρίων είναι προς την θάλασσα με αρχιτεκτονικά στοιχεία και γραμμές σύγχρονης αισθητικής, υπογεγραμμένες από τους δημοφιλέστερους αρχιτέκτονες μηχανικούς της πόλης.

Στο ισόγειο, σε ιδιόκτητο χώρο 3.200τμ λειτουργεί γνωστή, αλυσίδα Super Market, συμβάλλοντας έτσι στην ευκολία του τρόπου ζωής των ιδιοκτητών του συγκροτήματος αλλά και ολόκληρης της περιοχής.